Svens lista - tekniska aktiviteter augusti 2018

När:
2018-08-16 18:00 - 2018-08-31 13:00

Aktiviteter augusti 2018

Kontrollera alltid att evenemanget blir av samt på de tider och platser som anges i listan!

Komplettera och rätta gärna uppgifter till stimmaren [at] telia [dot] com

Augusti         Kontaktadresser finns på separat sida

16                 Klubb Maritim, utfärd med Norrskär kl 18 från Strömkajen, åter ca 21:15.

18                Tändkuledag i Lysekil kl 10-16. www.ilaurin.se

19                Kjula, Vägverkets förråd av maskiner öppet

21                SJK Sthlm kl 18 Esiklstunas järnvägsindustri med Jan Ericson

23-26           Stiftelsen Skärgårdsbåtens resa med Henrik till Jämtland - fulltecknad

24                Ångisbrytaren Sankt Erik kör maskinerna vid kaj

25                Båtklubbarnas Dag.

25                Ångslupar samlas vid Heleneborgs båtklubb i Långholmskanalen och deltar i Båtklubbarnas dag på Riddarfjärden.

25                Sankt Erik gör en tur ut i skärgården. Några platser kan finnas på grund av återbud.

25                Försvaret, huvudflygdag vid Uppsala Garnison

25-26           Statens Maritima Museum, örlogshelg vid piren utanför Vasamuseet.

26                 Ångfartygstrafiken 200 år i Sverige och Samuel Owen firas med ångfartygskortege från Riddarholmen kl 12 till Drottningholm. Alla ångfartyg i Stockholm med flera kommer att delta i kortegen. Aktiviteter på Riddarholmskajen från kl 11. Se mer info på förstasidan.

26                Kanalens dag i Åkersberga.

26                Förstlingen, Eskilstuna. Invigningen av fortsättningen av spåret (etapp 1) kommer att ske. Invigningen startar kl 11.00

26                Sickla sluss Dag. Gratis slussning. Ran kör trafik

31                Dalslands kanalbolag jubileumsfirande i Håverud med flera evenemanag. http://www.dalslandskanal.se.

Arrangör:
Varierande