Svens lista - tekniska aktiviteter juli 2018

När: 
2018-07-01 14:00 - 2018-07-31 14:00

Aktiviteter juli 2018

Syftet med listan är att mötesarrangörer så långt möjligt skall kunna undvika kollisioner. Jag tar i huvudsak med teknik- och transportevenemang som händer runt Stockholm samt det som rör ånga för hela landet, men även en del utomlands. Uppgifterna om ånga publiceras även i Ångbåtstidtabellens aktivitetslista. Så den delen blir här lite mer omfattande under våren och sommaren.

Kontrollera alltid att evenemanget blir av samt på de tider och platser som anges i listan! Kontaktadresser även längst ner. Listan finns även på http://www.tmv.a.se/och www.steamboatassociation.se. Där kan även kompletteringar hittas mellan utskicken.

Inom järnvägsområdet begränsar jag antalet evenemang eftersom Anders Svensson ger ut en detaljerad lista på alla evenemang. Kontakta honom på jinf [at] rocketmail [dot] com, om du vill prenumerera på Jv-listan mm.

Beträffande motorhistoriska evenemang kolla på http://www.mhrf.se/kalendarium.

Komplettera och rätta gärna uppgifter till stimmaren [at] telia [dot] com. Anmäl om du eller någon kompis vill vara med på sändlistan.  

Juli                 Kontaktadresser finns på separat sida

2                   Classic Car week i Rättvik

7-8                Träbåtsfestival i Skärhamn. www.träbåt.se

7-8, 13-14   Finland stort ångbåtsmöte med början i Lappeeranta (Villmanstrand 7/7 för vidare färd till Savonlinna (Nyslott), 13-14, med stopp på vägen.

 14                 Flottningsbåtmöte i Skoghall och Karlstad

Kontaktuppgifter
Arrangör: 
Diverse
Kontakt: 
Se listan
E-postadress: 
stimmaren [at] telia [dot] com
Telefon: 
se kontaktadresser