Svens lista - tekniska aktiviteter mars 2018

När:
2018-03-01 08:00 - 2018-03-31 21:30

Aktiviteter mars 2018

Kontrollera alltid att evenemanget blir av samt på de tider och platser som anges i listan! Länk till sida med kontaktadresser finns längst ner. Listan finns även på http://www.tmv.a.se/.

Komplettera och rätta gärna uppgifter till stimmaren [at] telia [dot] com. Anmäl om du eller någon kompis vill vara med på sändlistan.

Mars              Kontaktadresser finns på separat sida

3-11               Allt för Sjön i Älvsjö

Det är 200 år sedan ångbåtstrafik kom igång till Drottningholm. Samuel Owen hade då kommit igång med sina ångmaskiner. Det skall vi fira på olika sätt t ex båtmässan med ångtema med ångslupar.

2                   Allt för sjön för branschfolk, press mm

6                    BHRF styrelsemöte kl 18.30

7                    TMV kl 18 om konsten att spinna spindeltråd. Althinsalen

7                    Trälhavets båtklubb temakväll bottenfärg 19-21

7-11              Båtmässa i Amsterdam

10                 SBU Båtunionen Stora Båtklubbsdagen Ost på båtmässan i Älvsjö.

11                 SFF. Program meddelas senare

15                 Ansökan till fartygstöd från SMM, sista dag.

17              Sjöhistoriska museet boknautika kl 10-15.

17              SÅF årsmöte i Karlstad

19               Stiftelsen Skärgårdsbåtens expedition kvällsöppet kl 17-20 Nybrogatan 76

20                 Stiftelsen Skärgårdsbåten årsmöte kl 19.30 ombord på Passfartyget Stockholm på Strandvägskajen. Gemensam middag före årsmötet. Föredrag om Ålandsexpeditionen 1918 med Claes-Göran Dahl.

22                 BHRF årsmöte, Tackjärnsvägen Bromma klockan 19

22                 Preliminärt Årsmöte Sankt Eriks vänner

24                 Körning av ångmaskinerna i Ånghallen i Eskilstuna.

27                 Klubb Maritim kl 18.30 i Hartwickska berättar Anders Bergenek om rederiet Lion Ferry i Halmstad.

Arrangör:
Varierande