Svens lista - tekniska aktiviteter november 2018

När:
2018-11-01 13:00 - 2018-11-30 13:00

Aktiviteter november 2018

Kontrollera alltid att evenemanget blir av samt på de tider och platser som anges i listan!

Komplettera och rätta gärna uppgifter till stimmaren [at] telia [dot] com.

November         Kontaktadresser finns på separat sida

Tekniska museets vänner Kl 18 Föredrag om vatten och avlopp genom tiderna

10                 Sjöhistoriska museet kl 11-15 Arkivens dag

11                 SFF medlemsmöte kl 14 Armémuseum. Om flyghjälp till Finland.

12                 Sjöhistoriska museet Bakom kulisserna kl 15-20. Medlemskväll. Välj Arkivet, fotoarkiv, Modellverkstan eller Biblioteket. Amphions kajuta,. Gemensam middag.  Se mer på hemsidan.  Anmälan föreningen [dot] sjohistoriska [at] maritima [dot] se

13                 Klubb Maritim Sthlm kl 18.30. Handel med levande fisk, fisksumpar, med Lars Soldéus

13                  SJK, Göran Baeckström berättar om Japan Södra delen troligen 18 men lokalen är öppen från 17.30

14                 Sjöhistoriska museet kl 11.30 lunchföredrag ”Bärgningar i Östersjön med Neptun Röda bolaget” Danne Svensson m fl.

14                 Stiftelsen Skärgårdsbåten filmafton på Sjöhistoriska museet.Kl 18.30. Aktuella ”Ångaren om sommaren”. Bilder från Ångbåten 200 år. Film om Sveparen m fl.

18                 Sjöhistoriska museet kl 14 om ångaren Per Brahes märkliga öde. Claes-Göran Wetterholm

19                 Planeringsmöte om Båtmässan i Älvsjö i mars. På mässan i K21 kl 18.

20                 Sjöhistoriska museet kl 18 ”Främmande undervattensoperationer riktade mot Sverige. Nils-Ove Jansson

20                 SSS Sundbyberg kl 18.30. Per Rickheden om Två banor- två direktörer. Uppsala – Gråkallbanen i Tronheim.

22                 BHRF styrelsemöte

24                 Hjulmarknad i Solnahallen lörd kl 11-18, www.hjulmarknaden.se

27                 Sjöhistoriska, Årsbok presenteras

Arrangör: