Spamfiltret som är installerat på den här webbplatsen är för närvarande inte tillgängligt. I enighet med webbplatsens policy kan vi inte acceptera nya inlägg innan problemen är lösta. Var vänlig försök skicka formuläret igen om ett par minuter.

Användarkonto

Du är välkommen att registrera dig på steamboatassociation.se.

Som registrerad användare kan du göra inlägg i de öppna delarna av vårt forum. 

Du som inte är medlem i SÅF får gärna gå med i vår förening också. Du hittar ansökningsformuläret i huvudmenyn under "Sveriges Ångbåtsförening" - eller direkt här.

Inloggad som medlem i SÅF får du bl a tillgång till hela vårt forum samt kan läsa SÅF-bladet mm direkt här på webben. Även SÅF:s ångbåtsregister är tillgängligt i sin fulla omfattning för dig som är inoggad som SÅF-medlem.

Eftersom inte alla som registrerar sig är intresserade av ångbåtar så blir inte alla "insläppta". Har du en mailadress med ursprung från t ex ostasien är chansen stor att du fastnar i våra filter och därför inte kommer igenom. I det fallet får vi be dig att skicka ett mail via vårt kontaktformulär så behandlar vi din ansökan manuellt.

Mellanslag är tillåtna. Skiljetecken är inte tillåtna förutom punkter, bindestreck och understreck.
Ange en korrekt e-postadress. All e-post från det här systemet kommer att skickas till denna adress. E-postadressen kommer inte att visas utan används endast om du behöver ett nytt lösenord via e-post, eller om du vill ha vissa nyheter eller meddelanden via e-post.
Skriv in din E-postadress igen.